Train uw belteam samen met Vendere

Klantcontactteams zijn belangrijker dan ooit

Als iemand uw bedrijf belt met een vraag is het vaak moeilijk om snel te ontdekken wat hij precies verwacht. Toch is het zeer belangrijk om te weten wat iemand écht wil omdat je hem dan pas goed kan helpen. Vendere helpt uw belmedewerkers om gesprekken te voeren waardoor je snel bij de kern van de vraag komt.  Een van de belangrijkste dingen die je daarbij leert is heel goed luisteren voordat je met oplossingen komt. Bedrijven waar we voor werken weten dat je trouwere klanten krijgt als je ze goed te woord staat en goed helpt. Als je echt en oprecht met ze praat, voelen ze dat je betrouwbaar bent en willen ze vaker zaken met je doen. Wij helpen belteams om krachtiger en bewuster te worden in verbinding met klanten en collega’s. Dat doen we met actieve gesprekstraining- en coaching, E-learning en nog veel meer. Soul Service noemen we dat. Resultaat gegarandeerd.

Wilt u een goed gesprek over onze trainingsmethodes?

webinar (kosteloos)

”Dit gesprek wordt opgenomen voor trainingsdoeleinden”

Hoe kan je als teamleider je klantcontactteam coachen met opgenomen gesprekken.

Met welke grote serviceafdeling je ook belt, meestal hoor je een variant van bovenstaande zin. Dat is niet voor niks. Het opnemen en terugluisteren van telefoongesprekken is namelijk één van de meest effectieve coachingsmethoden voor Teamleiders/ KCC-managers. Na bijna 20 jaar ervaring in ons eigen professionele callcenter en het trainen en coachen van talloze service- en salesteams durven we deze stelling wel aan.

Het gesprek met de klant is de kern van het werk. Als je de kwaliteit van een servicemedewerker wilt toetsen of helpen verbeteren, dan kan dat in onze beleving niet zonder het luisteren van live of opgenomen gesprekken. Twee kanten van de lijn dus!

  • In deze webinar gaan we in op het waarom van terugluisteren, maar vooral op de praktische kant van het vak.
  • Hoe voer je het bijbehorende coachingsgesprek uit?
  • Waarop toets je de kwaliteit?
  • Hoe leg je het vast?
  • Hoe koppel je deze coaching met je begeleidingscyclus?

Interessante materie? Meld je aan. Deelname is gratis.

Volg de webinar >

training

3 DAAGSE TRAINING

De klant centraal

Hoe zorg je voor een optimale klantbeleving, zowel telefonisch, schriftelijk als via social media? Hoe maak je een gesprek persoonlijk, leuk en vernieuwend? Na deze driedaagse training beschik je over alle essentiële vaardigheden op het gebied van klantgerichte communicatie. De training combineert theorie met een flinke dosis praktijk, waardoor je direct resultaat ervaart.

Met behulp van praktijksituaties en rollenspellen verhogen we je kennis en inzicht. Ook ga je aan de slag met je eigen klanten. De trainer kijkt/luistert mee en je ontvangt één-op-één coaching op basis van je klantcontact via diverse media. Dankzij de concrete feedback boek je snel resultaat voor de lange termijn.

Vraag de brochure aan >

e-book

Soul Service
Echt contact maken op afstand

Werk jij op een binnendienst, contactcenter, callcenter of geef jij leiding aan deze teams? Dan is dit e-book speciaal voor jou geschreven. Communicatie op afstand is je werk en dat werk werd de afgelopen jaren alleen maar belangrijker.

Wat wordt er van je als medewerker of team, als afdeling of manager, gevraagd om in deze tijden succesvol te zijn in klantcontact op afstand? Wat ligt er ten grondslag aan echt contact? Een relevante vraag, waar je een relevant antwoord op krijgt.

Wij noemen het Soul Service. Het is de praktijkgerichte filosofie die bijzonder goed aansluit bij het vak van klantenservice. Onderwerpen:

  • Verbindende communicatie, echt contact
  • Bewust zijn van je eigen automatismen, krachten en valkuilen
  • Van klantvriendelijk willen zijn naar klantgericht doen.

Veel leesplezier!

Download het e-book > 

blog

Tips voor teamleiders: wacht nou eens met oplossen!

Deze blog richt zich op één van de grootste valkuilen van de service-medewerker, de KCC-agent of binnendienstmedewerker: je wil te snel oplossen!
Ben jij of is jouw team jij ook superhulpvaardig, oplossingsgericht, en daarbij een doener en een aanpakker? Dan is de kans groot dat jij ook te snel met een oplossing komt terwijl even wachten, luisteren en meedenken vaak voor betere resultaten zorgt. Leestijd: 3 minuten

Lees hier verder > 

referenties